Despre noi

Am creat Atelierul Mari și Mici pentru a-ți veni în ajutor. Ție, părintelui, cel care înțelege cât de importantă este dezvoltarea copilului prin joc, care preferă să înconjoare copiii cu piese Lego, trenulețe, mașini și culori. Dar care, în același timp, se confruntă cu problema spațiului. Apartamentele oricât de mari par uneori, devin minuscule când jucăriile se întind din sufragerie până în bucătărie și trebuie ocolite cu grijă, asemenea unor mici obiecte de muzeu ce sunt de neînlocuit.

În spatele Atelierului Mari și Mici se află un tată de băiat care s-a confruntat cu aceste probleme ani de zile. Numele meu este Rareș, sunt inginer, iar pasiunea mea este să creez obiecte de mobilier utile, inovatoare, din lemn și nu numai, care pot face viața mai ușoară părinților, copiilor și pot contribui la întărirea relațiilor de familie.

Știu cât de dificil este să alegi un obiect de mobilier pentru copilul tău, trebuie să verifici cu atenție materialul, rezistența, măsurile de siguranță și să-ți creezi toate scenariile posibile prin care el va fi în protejat atunci când va folosi obiectul. Produsele realizate de mine la Atelierul Mari și Mici au trecut deja prin toate filtrele și exigențele unui părinte, ca tu să te simți relaxat atunci când copilul tău va începe să folosească noua achiziție.

Îmi place să încurajez creativitatea – în acest sens am meșterit masa Transformo din lemn, mai precis din placaj de mesteacăn și panel furniruit și nu este tratat, astfel încât poate fi colorat sau pictat de către prichindelul tău.

Țin mult la siguranță – pentru ca joaca să fie mereu o bucurie, am luat câteva măsuri de siguranță. Transformo se fixează la perete cu șuruburi, iar brațele sale ridicate se blochează cu un dublu sistem de protecție. Câteva plăcuțe indicatoare îți arată de unde să-l prinzi când îl transformi, pentru a preveni orice incident.

Cred în obiecte multifuncționale – așa am ajuns să creez biroul de lucru convertibil în standing desk Transformo Max. Fie că vrei să lucrezi de pe scaun sau din picioare, biroul este confortabil, spațios și adaptabil la nevoile tale.

Atelierul Mari și Mici este proiectul prin care dau viață ideilor de mobilier ce vin în ajutorul tău pe termen lung, sunt sustenabile, create din cele mai bune materiale și cu atenție la detalii, de la design și prototipare, până la finisare, ambalare și înmânarea coletului.

Fiecare obiect creat de mine la Atelierul Mari și Mici îți va aduce bucurie în casă și, mai mult, vei descoperi utilitatea unui produs multifuncțional creat din pasiune. Aștept cu drag feedback-ul tău după ce le testezi!

Rareș Sâmpăleanu