Marturiile clientilor

Pentru noi Transformo a insemnat o transformare a jocului. In sfarsit, oraselul lego este accesibil pe toate partile. In sfarsit, povestea inceputa poate ramane exact unde este, dar fara sa deranjeze, se retrage la perete si revine la momentul oportun de unde a ramas. In sfarsit, se poate curata usor camera, fara sa existe riscul ca una din piese sa fie inghitita de teribilul monstru „Aspiratorul”. In sfarsit, constructiile se pot ascunde discret in spatele perderlutei speciale, de mainile inca nepregatite ale surioarei mai mici, chiar daca uneori o dam la o parte sa ne jucam si pe etaje

Irina O., 02 aug 2019

Noi pe Transformo l-am descoperit in timpul campaniei de crownfunding si mi-a placut din prima. Mi-a placut ideea ca fiul meu de 2 ani si jumatate ar avea un spatiu de joaca bine definit si cel mai mult mi-a placut faptul ca este pliabil. Am ajuns sa intram in posesia unui Transformo duo si pot sa spun ca inca de la inceput a devenit piesa centrala de joaca din casa noastra. Fiul nostru se joaca zilnic la masuta, am montat chiar si un cd-player intr-un colt al mesei si isi pune singur carti audio pe care sa le citeasca in timp ce se joaca. Ne bucuram ca il avem pe Transformo acasa, ne bucuram ca exista produse romanesti atat de bune si sunt bucuroasa ca am putut avea parte de acest produs inca de la inceputurile lei.

Cristina N., 14 iun 2019

Copiilor le place foarte mult. Nici nu am apucat sa o pozam goala, dupa ce am montat-o. Si noua, parintilor, ne place si mai mult; e mai usor pe scaunel decat pe jos si spatiul de „cautare” e mai restrans si mult mai organizat. Foarte atent finisata, se potriveste in orice incapere.

Ana Maria B., 05 iun 2019

O ora jumatate am stat asteptand-ul pe fiul meu sa termine joaca! Il intalnise pe Transformo! Era la un targ de jucarii inainte de Craciun! Erau doua Transformo expuse, iar el se muta de la una la alta intr-o joaca nesfarsita! M-a impresionat, atat pe mine cat si pe el! A insistat foarte mult sa luam si noi asa o “masa”! Stiam ca abia in luna ianuarie spre sfarsit ar putea ajunge la noi in casa dar pentru ca nu mai insistase pentru nimic atat de mult am decis sa o comandam! Intalnirea cu Transformo la noi acasa a fost o bucurie si o surpriza maxima pentru copil, gasind-o bine instalata la el in camera cand s-a intors dintr-o tabara! Jucariile si-au gasit acum locul! Se poate juca la nesfarsit pe Transformo, creând si inventand mereu curse cu masini la raliu, sau curse ale politiei in incercarea de a prinde hotii, sau lucrari de santier, iar povestile continua! Stand pe scaun copilul construieste jocurile de lego cu lejeritate pe Transformo! Iar piesele de lego, masinutele si celelalte jucarii pe care le foloseste nu mai stau aruncate pe podea, ele raman pe masa, in pozitia in care el le aseaza, a doua zi joaca continua, nu mai este necesar sa stranga jucariile! Minunat! O incantare pentru mine ca mama, si o mare bucurie pentru copil!

Emilia T., 14 mai 2019