Copii, haideți să ne jucăm!

Copii, haideți să ne jucăm!

Dragi prieteni (în special părinți),

Transformo aici! 😍
Îmi place mult să mă joc. Și mai mult îmi place când piesele de lego nu dispar în sacul aspiratorului, și joaca nu se strică atunci când vine ziua de curățenie. Dacă vrei ca mașinuțele, figurinele și construcțiile tale să fie în siguranță – de fiecare dată – hai să ne împrietenim. Iar dacă vei dori să mă iei acasă și să fim prieteni pe viață, dai comandă să fiu meșterit și în 10 zile sunt al tău. Va fi super amuzant. Promit.

UNDE MĂ POȚI GĂSI?
În studioul meu, din zona Piața Amzei, un loc foarte prietenos, unde te aștept cu lego, clădiri și figurine. Poți să stai într-un picior și să mă colorezi (dacă vii cu creioanele colorate), să-mi construiești o macara și să-mi cânți ceva. Ba chiar mă poți trage de burtică, să vezi câte mașinuțe încap o dată.

CUM?
Cu un telefon în prealabil, în orice zi a săptămânii. Echipa mea va programa fiecare întâlnire în funcție de timpul disponibil al părinților și, mai ales, al copiilor. Potrivit pentru copiii între 3 și 10 ani.

Vrei să te împrietenești și să te joci cu Transformo? Este masa de joacă convertibilă, ideală pentru LEGO, construcții și alte activități despre care poți citi pe îndelete aici. Confirmă o oră de joacă gratuită pe email la atelier@mari-mici.ro sau la telefon (+4) 0757 474 641 (Rareș).

Hai să ne jucăm. Abia aștept să te cunosc pe tine, pe prichindelul tău și pe prietenii lui.

Cu chef de joacă,
Transformo

Comentarii