Transformo la cele mai iubite târguri pentru copii din București

Transformo la cele mai iubite târguri pentru copii din București

Cireșe la urechi, soare la ferestre, biciclete în aer liber. Este vară! Ei, și ne place că zilele sunt mai colorate și avem mai multe ocazii să ieșim (când nu meșterim ceva nou din lego, bineînțeles). Am pus mai jos câteva evenimente unde ne puteți cunoaște pe toți trei, în special pe Transformo – odată ce ne-am împrietenit pe Facebook. Ne-am bucura să ne salutăm și să schimbăm două vorbe. Ne vedem acolo cu chef de joacă!

‘Akids – Târg pentru copii la Casa Universitarilor Bucureşti

Pe 26 mai, de la ora 10.00, la Casa Universitarilor (Strada Dionisie Lupu 46, București) – intrarea este liberă.

Vă așteaptă o mulțime de expozanți, ateliere și surprize dulci pentru cei mici. Plus Transformo cu lego și mașinuțe din lemn colorate, pe care îl întâlniți într-un loc de joacă primitor.

Mai multe informații despre târg aici.

LE: Imagini cu Transformo de la târg aici.

Cărturești Playground, festival de joc și joacă pregătit de librăriile Cărturești

În 31 mai și 1 iunie, de la 11:30 la 17:30, în grădina Verona (strada Arthur Verona 13-15). Intrare liberă.

Două zile intense cu ateliere, jocuri de inteligență, logică, memorie, dexteritate. Lumea este un teren de joacă, așa că vino cu prichindelul tău la Cărturești să vă ascuțiți memoria, să construiți strategii, să puneți întrebări și să căutați răspunsuri de la mic la mare. Iar vineri, 31 mai, te așteptăm să construim orășelul LEGO cu Transformo!

Informații și program, aici.

LE: Imagini cu Transformo de la târg, aici.

Iarmaroc Zen – Iarmarocul Părinților & Copiilor – Ediția #4

Pe 23 iunie, de la ora 10.00 până seara la 19.00, la Nod makerspace (Splaiul Unirii 160, București). Taxă intrare: 10 lei/adult, doar cash. Copiii au intrare liberă.

Veți găsi jocuri și jucării, cărți și boardgames, cadouri și idei de amenajare pentru camera copilului, hăinuțe și încălțăminte lejeră de vară pentru copii, accesorii de ronțăit pentru bebeluși și produse pentru o alimentație sănătoasă, spații de joacă și ateliere, dar și discounturi speciale de Iarmaroc pentru produse de sezon. Bonus: puteți vizita atelierul unde îl meșterim pe Transformo!

Detalii pe larg, aici.

Și dacă dintr-un motiv sau altul nu ajungeți la târgurile de copii, trebuie să știți că Transformo vă invită să vă cunoașteți personal înainte să-l luați la voi acasă. Puteți afla mai multe de aici Vă așteptăm!

Comentarii