Câte case, atâtea Transformo

Câte case, atâtea Transformo

Rareș și Mihaela sunt părinții lui Luca și le place să asculte poveștile celor mici și să vadă lumea prin ochii lor – iar de când stau în casă au căutat idei care pot face timpul mai plăcut.

Au avut sesiuni individuale de lucru și au citit, s-au urmărit cu puștile din dormitor, pe hol și-n sufragerie, s-au jucat cu Lego și au inventat un cub care ascunde o etajeră unde poți să depozitezi plăcile de Lego, au ascultat muzică pe YouTube și au împărtășit idei de joacă cu prietenii lui Transformo.

Apropo de Transformo, Rareș și Mihaela au cunoscut zeci de părinți și copii, au participat la cele mai frumoase târguri pentru ei și au aflat povești de joacă din multe case unde a ajuns. Iată ce cred părinții și copiii despre masa de joacă convertibilă, așa cum zice Rareș:

Cunosc reacțiile copiilor de la expozițiile la care am participat și mai toate se rezumă la a nu mai vrea să plece de la masa de joacă  Părinții sunt mirați că aceștia nu se plictisesc așa cum se așteptau.

Mai mult de șaizeci de familii se bucură de prezența lui Transformo în căminul lor. Părinții care au cumpărat Transformo apreciază ideea propriu-zisă de masă de joacă convertibilă în etajeră, mulți fiind încântați de faptul că este inedită și că este produsă la noi în țară. Apreciază faptul că au loc de depozitare și că pot face loc ușor în cameră. Vorbesc despre calitatea execuției și a finisajelor, de încântarea de a-și vedea copiii concentrându-și joaca în jurul mesei ca și cum acela este universul lor. Mulți sunt încântați de materialul din care este meșteșugit Transformo, se pare că niciodată căldura lemnului nu va apune.

Dacă vrei să susții un produs românesc în vremuri de criză, găsești aici creațiile de joacă inventate de Rareș. Fiecare aduce bucurie în familie și poate fi o investiție pentru următorii ani de joacă, de lecții sau de lucru acasă – iar Rareș vă poate sfătui și cum e mai bine să le folosiți în funcție de vârstă, de preferințe și de spațiul de acasă.

Comentarii