Lumea de azi este a celor tineri

Lumea de azi este a celor tineri

Lumea Mari-mici este despre ideea de a-ți aduna familia la joacă. Acesta este timpul pe care părinții îl pot petrece alături de copii să descopere lumea prin ochii lor –  iar Rareș a învățat că alături de cei tineri, teama de viitor se schimbă în curiozitate. Rămâneți, așadar, conectați și nu încetați să vă jucați și să descoperiți câte aveți de învățat de la cei mai tineri, în primul rând de la copiii voștri!

A fost un moment când am realizat că lumea de azi este a celor tineri și că eu voi continua să fac parte din ea atâta vreme cât mă păstrez și eu tânăr. Cel mai important lucru pentru mine a fost să accept că eu, ca adult, nu dețin cheia fericirii și nici cunoașterea absolută, așa cum eram tentat să cred. Să accept că cei tineri nu sunt nici aiuriți, nici habarniști ci doar altfel și că, de fapt, noi avem mult de învățat de la ei. Fără să-mi neg vârsta, îmi place să îmi petrec timpul cu cei mai tineri decât mine, să ascult poveștile lor, să văd lumea prin ochii lor. Astfel mă simt mult mai ancorat în realitate iar teama de viitor și de schimbare se schimbă în curiozitate. Luca, fiul nostru (11 ani) este un foarte fin barometru al pulsului generației sale, iar relația de prietenie pe care o cultiv față de el mă ajută să rămân conectat. Cred că datorez foarte mult generației tinere, prin ei pot fi un om activ și dinamic, în locul unuia conservator și temător, iar asta îmi întreține dorința de viață.

Pentru timpul de joacă acasă, dar și de lecții, meșterim pe comandă masa de construcții și activități Transformo. Din lemn, modulară, se transformă în etajeră, păstrând toate construcțiile intacte. Pentru cei pasionați de construcții, masa de joacă se poate livra cu un set de plăci de bază LEGO.

Voi ce activități faceți în aceste zile cu cei mici și cum vă pregătiți să stați acasă fără să vă plictisiți?

Comentarii