Puțin mai înalt, mai lat, mai greu și se întinde pe jos

Puțin mai înalt, mai lat, mai greu și se întinde pe jos

Dacă în ultimul an nu ați fost pe planeta Pământ, nici măcar în trecere, probabil nu știți încă cine este Transformo. Vă spunem acum – și s-ar putea să nu fie ultima oară când facem asta. Transformo este scena de creație unde au loc toate ideile copilului tău, iar surpriza vine la ora culcării când nu mai trebuie să-ți faci griji cu strânsul jucăriilor. Transformo le strânge pentru voi, se dă cuminte la perete, le păstrează intacte și vi le oferă a doua zi exact cum le-ați lăsat. Dar cât de diferit era primul Transformo care a văzut lumina zilei față de versiunea de azi care se joacă cu cei mici la ei în cameră?

Primul Transformo care decorează și azi camera lui Luca și este încă plin cu LEGO este puțin mai înalt, mai lat, mai greu și se întinde pe jos, la nivelul podelei. Versiunea comercială de azi se mulează mult mai precis pe forma și mărimea plăcilor de LEGO, este în formă de masă pentru o poziție mai comodă la joacă și are un spațiu de depozitare generos pe care ”bunicul” Transformo nu-l avea.

Polițele sunt mai ușoare iar lățimea lor este gândită încât să ofere maximum de spațiu de joacă, fiind în același timp ușor de manevrat de către părinte. Am adăugat și un triplu sistem de siguranță foarte util în timpul conversiei de la masă la etajeră și pe timpul cât este ”parcat” la perete.

Design-ul este gândit pentru asamblare acasă, piesele sosind la client într-o cutie plată însoțită de o broșură cu instrucțiuni de montaj. Toate aceste schimbări l-au făcut pe Transformo mai simplu de ajuns în casele oamenilor, mai confortabil și prietenos cu copiii, pentu a fi cât se poate de sigur. În esență, ”bunicul” este o soluție meșterită acasă de un pasionat de lemn în timp ce actualul Transformo este un autentic produs de serie.

Lui Rareș, tatăl lui Transformo, îi place lemnul de când se știe. Visul lui era să facă trenuri din lemn în care să călătorească, gări din lemn în care să poposească și orășele din lemn în care să locuiască. În această călătorie a început cu Transformo – pe care îl puteți comanda online și vi-l livrăm acasă în 10 zile sau, în aceste vremuri incerte, în câteva săptămâni. :))

Comentarii