Despre noi

Sunt inginer. De mic mi-a plăcut să meșteresc obiecte din lemn. Când am crescut, computerele tocmai intrau în viața noastră, așa că am profitat de ocazie și am devenit inginer software. A fost frumos timp de vreo douăzeci de ani. În această perioadă am continuat să visez la jucăriile mele din lemn, casele din lemn, trenurile din lemn, dar existau alte priorități ...

În viață, există un moment bun pentru toate, trebuie doar să ai răbdare și să continui să crezi. Pentru mine, acel moment a venit la patruzeci de ani când am adunat suficientă experiență, hotărâre și sprijin pentru a renunța la locul de muncă și a începe o nouă provocare.

Locuind într-un apartament tipic și minuscul, cu un copil care iubește să se joace și cu jucării răspândite peste tot, am avut contextul perfect pentru a căuta soluții. Ingineria a venit din nou în ajutor și, inspirat de problemele și nevoile propriei familii, am creat câteva piese de mobilier din lemn care ne-au ușurat viața.

Aceste lucruri au fost atât de grozave încât toți prietenii noștri ne-au încurajat să începem să creăm mai multe, și pentru restul oamenilor. A durat ceva timp să îmi adun curajul și să iau acea decizie îndrăzneață, dar până la urmă s-a întâmplat. Am înființat Atelierul Mari și Mici și iată-mă acum, un nou proiectant de obiecte, cu o dorință nestăpânită de a crea obiecte cool și inovatoare pentru copii și părinți, care le aduc bucurie și contribuie la întărirea relațiilor de familie.

Atelierul Mari și Mici este umbrela sub care are loc toată magia, de la idei, design și prototipare - pâna la finisare, ambalare și înmânarea coletului către curier, pentru a ajunge la tine.

Sunt convins că vei găsi ceva în magazinul nostru care va aduce bucurie în viața familiei tale.

Rareș Sâmpăleanu